Vildsvinsattack i Göteborg

Pilegården (JJ) Ett vildsvin attackerade plötsligt Frank Rydén när han stod och väntade på bussen i morse vid Pilegården, i Lindås i Göteborgs utkant, rapporterar Svergies Radio P4 Göteborg.

Vildsvinet som enligt Frank måste vägt närmare 200 kilo skrämde honom rejält när den grymtande kom emot honom och han fick kasta sig upp och hänga tag i ett bullerplank.

– Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, säger Frank som fortfarande är alldeles skakig när P4 Göteborg träffar honom på lunchrasten. Det är det hemskaste jag varit med om. Tappa inte taget var det enda jag tänkte, säger Frank Rydén till P4 Göteborg.

Frank Rydén hängde uppskattningsvis i bullerplanket i två minuter innan bussen kom och vildsvinet skrämdes till flykten.

AKTUELLT

Möttes av död älgtjur i trädgården

Veddige (JJ) När Lisbeth Claessons sambo skulle åka till jobbet upptäckte han en älg som låg och sov i trädgården. Lisbeth väcktes och tillsammans smög de ut med kameran. Älgen visade sig dock inte sova. Intill garageuppfarten låg den fina älgtjuren död.

Älgjakt med välgörenhetstema i Harrsjön

Harrsjön (JJ) Per Jonsson, Strömsund drabbades av cancer före jul 2017. Efter operation och behandling ville Per göra något för de som bor på patienthotellet och sysselsätter sig i dess hobbyverkstad Oasen i Umeå. Med hjälp av SCA styrdes en älgjakt upp med syfte att samla in pengar till Oasen. Det blev ett lyckat arrangemang.

Annonser