Vi är Jaktjournalen: ”Jobbar med jakt året runt”

Kungsbacka (JJ) Under juli månad kommer ni kunna stifta bekantskap med Jaktjournalens redaktion och fantastiska medarbetare lite närmare.

Nyfiken på våra medarbetares jaktliga vardag? Snart får ni svaret.

Ni möter oss i bland i skogen med kameran på axeln eller i flödena på sociala medier när vi postar inlägg med jaktnyheter eller filmer vi producerat, men vilka är vi?

Under juli månad kommer vi  presentera Jaktjournalens medarbetare lite närmare. Hur länge har vi jagat, vad använder vi för bössor. Finns det någon hemlig favoritjakt eller jakt vi fortfarande drömmer om att uppleva. Hur många jakthundar och vilka raser finns i de egna hundstallen? Vilka reportage är inplanerade för hösten?

Första porträttet publiceras nu på måndag. Har ni frågor eller reportageuppslag ni tror skulle passa någon av våra medarbetare, tveka inte att höra av er till nån av oss.

 

 

AKTUELLT

Unika filmsekvenser från björnskällning

Sveg (JJ) Benny Busk tog i fjol höst över den då drygt fyraåriga jämthundshanen Bamse. Då hade hunden aldrig tidigare skällt björn. Bennys första släpp med Bamse visade dock att hunden hade en dold talang. Nu i helgen lyckades Benny också filma ståndskallsarbete på björn med sin drönare.

Misstänks ha skadskjutit ko

Vimmerby (JJ) En ko hittades på lördagen så svårt skottskadad att hon fick avlivas. En jägare är misstänkt för att ha skjutit på kon.

Annonser