Vi är Jaktjournalen: ”Jobbar med jakt året runt”

Kungsbacka (JJ) Under juli månad kommer ni kunna stifta bekantskap med Jaktjournalens redaktion och fantastiska medarbetare lite närmare.

Nyfiken på våra medarbetares jaktliga vardag? Snart får ni svaret.

Ni möter oss i bland i skogen med kameran på axeln eller i flödena på sociala medier när vi postar inlägg med jaktnyheter eller filmer vi producerat, men vilka är vi?

Under juli månad kommer vi  presentera Jaktjournalens medarbetare lite närmare. Hur länge har vi jagat, vad använder vi för bössor. Finns det någon hemlig favoritjakt eller jakt vi fortfarande drömmer om att uppleva. Hur många jakthundar och vilka raser finns i de egna hundstallen? Vilka reportage är inplanerade för hösten?

Första porträttet publiceras nu på måndag. Har ni frågor eller reportageuppslag ni tror skulle passa någon av våra medarbetare, tveka inte att höra av er till nån av oss.

 

 

AKTUELLT

Hemmaseger på Stövar-SM

Vrigstad (JJ) Det har varit två fantastiska provdagar i skogarna utanför Vrigstad i Småland. Efter ett rafflande upplopp stod det till slut klart att lokala hamiltontiken Bärimilla Kelly och ägare Bjarne Engström stod som segrare.

Därför sitter Hedin häktad för illegal vargjakt

Västmanland (JJ) Nu offentliggörs uppgifter kring varför industriledaren och vargdebattören Karl Hedin sitter häktad misstänkt för illegal vargjakt. – Skämtsam jargong och missuppfattning, sammanfattar Hedins advokat, Sven Severin.

Annonser