Vi är Jaktjournalen: ”Jobbar med jakt året runt”

Kungsbacka (JJ) Under juli månad kommer ni kunna stifta bekantskap med Jaktjournalens redaktion och fantastiska medarbetare lite närmare.

Nyfiken på våra medarbetares jaktliga vardag? Snart får ni svaret.

Ni möter oss i bland i skogen med kameran på axeln eller i flödena på sociala medier när vi postar inlägg med jaktnyheter eller filmer vi producerat, men vilka är vi?

Under juli månad kommer vi  presentera Jaktjournalens medarbetare lite närmare. Hur länge har vi jagat, vad använder vi för bössor. Finns det någon hemlig favoritjakt eller jakt vi fortfarande drömmer om att uppleva. Hur många jakthundar och vilka raser finns i de egna hundstallen? Vilka reportage är inplanerade för hösten?

Första porträttet publiceras nu på måndag. Har ni frågor eller reportageuppslag ni tror skulle passa någon av våra medarbetare, tveka inte att höra av er till nån av oss.

 

 

AKTUELLT

Skarp kritik mot polisens hantering av vapenärenden

Linköping (JJ) Polisprofessor Stefan Holgersson riktar skarp kritik mot polisens myndighetsutövning i vapenärenden. I en forskningsrapport kommer han fram till att polisen klipper och klistrar i lagtexter och inte lägger fram uppgifter som talar till klagande personers fördel.

Vi är Jaktjournalen: Kristofer jagar gås professionellt

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen hade inte varit något utan alla våra duktiga medarbetare. Men vilka är de och vad jagar de helst när de inte skriver och fotar för vår räkning. Nu i juli tar vi tempen på personerna bakom kulisserna. Idag är det Kristofer Hanssons tur.

Annonser