Veckans brott tar upp fallet med Leifs mystiska död

Stockholm (JJ) Jägaren Leif Östlings mystiska död tas nu upp av Leif GW Persson och SVT i programmet Veckans brott.

Leif Östling och stövaren Bonny hittades svårt skadade utmed en skogsbilväg. Leif Östling avled av skadorna. Hustrun Maivor avled under hösten efter en tids sjukdom. Foto: Privat

Jaktjournalen berättade i somras om stövarjägaren Leif Östling, som aldrig kom hem från sin sista cykeltur med hamiltonstövaren Bonny. Läs artikeln här.

Leif Östlings hittades svårt skadad på en grusväg nära hemmet i Bjästa i Västernorrlands län. Han avled efter ett par veckor på sjukhus.

Först dagen efter hittades stövaren Bonny skadad och svårt medtagen på platsen där Leif Östlings cykel påträffats.

Avsnittet där fallet tas upp sändes på tisdagskvällen i SVT. Leif GW Persson vill att polisutredningen tas upp igen.

Se Veckans brott här

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Åt trafikdödad kviga – Åtalas för jaktbrott

Efter att ha kört på en kviga rensade den 50-årige föraren och hans kamrater den från vom och glassplitter, och delade på köttet. Men de hade inte jakträtt på platsen och nu åtalas de för jaktbrott, skriver Värmlands Folkblad.

Hårkorset: Kom i form med HI-metoden!

Direkt efter tolvslaget fattas tusentals mer eller mindre välgrundade beslut att börja ”ett nytt liv”. Det finns många metoder att gå ner i vikt och komma i form. Den som vill börja det nya året, som det gamla slutade, kan välja champagnemetoden, medan personer lagda år vegohållet kanske finner ett alternativ i bananmetoden. Rovdjursmetoden påstås vara perfekt för den urbane jägaren. Men Jaktjournalens skribent Kjell Brännström vill slå ett slag för HI-metoden.
ANNONS ▼

Annonser