Var med och gör Sveriges bästa jakt- och fisketidningar! | Jaktjournalen
Just nu:
Annons
12 månader sedan
Var med och gör Sveriges bästa jakt- och fisketidningar!
Jakt & Fiskejournalen AB söker en redaktionell koordinator med journalistutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du kommer jobba med Jaktjournalen, Fiskejournalen och Jaktmarker & Fiskevatten.
Jakt & Fiskejournalen AB söker en redaktionell koordinator till vårt kontor på Hedeforsbruk i Stenkullen. Vi samlar Sveriges största fristående jakt- och fisketidningar under ett tak. Förlaget förvaltar de mest populära jakt- och fiskesidorna på webben, och magasinen Fiskejournalen, Jaktmarker & Fiskevatten, Jaktjournalen och Allt om flugfiske.

Om rollen:

Du kommer driva nyhetsarbetet på Fiskejournalen.se och samarbeta med Jaktjournalen.se. Du letar nyheter, genomför telefonintervjuer och publicerar på web. Du planerar tidningarna Jaktjournalen, Fiskejournalen och Jaktmarker & Fiskevatten tillsammans med chefredaktörerna. Du korrekturläser artiklar och bearbetar bilder. Du har daglig kontakt med layoutavdelningen och kvalitetssäkrar magasinen.

Vem söker vi?

Tjänsten passar dig som är ansvarstagande och har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Du besitter en god kommunikativ förmåga och har en lösningsorienterad läggning. Du har lätt till samarbete och har eget driv och initiativkraft.

Utbildning/erfarenhet

Du har en journalistutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du kan bildbearbetningsprogram och CMS motsvarande WordPress. Du har ett intresse för sportfiske och jakt. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start under hösten 2020. Vi tillämpar provanställning under sex månader. Vi gör löpande urval och välkomnar din ansökan snarast, dock senast den 21 Augusti. Ansökan skickas till: maria.bagge-fagerback@svenskamedia.se Läs mer om våra titlar på: jaktochfiskejournalen.se

FLER ARTIKLAR PÅ SAMMA ÄMNE

  SENASTE NYTT

   VAPENTEST

    RECEPT

     FLER NYHETER

      Få koll på alla nyheter – aktivera notiser i din webbläsare
      Jag vill testa!