Ullared Game Fair öppnar i dag

Ullared (JJ) I dag på morgonen slår Ullared Game Fair upp portarna för årets stora jaktmässa. Under två dagar kommer området kring Gekås fylllas med utställare och jaktaktiviteter.

Jaktmässa i Ullared i dag och imorgon.

Ullared Game Fair slår upp portarna för fjärde gången i år. Inriktningen är jakt, fiske och friluftsliv och mässområdet ligger i anslutning till det kända varuhuset Gekås.

På årets mässa finns de stora utrustningsleverantörerna, men besökaren har också möjlighet att titta på trickskytte, testa sin jakthund på permobjörn eller delta i en clinic med Jocke Smålänning för att förbättra sitt skytte.

Mässan har fri entré och är öppen fredag och lördag mellan 9 och 17.

 

AKTUELLT

Hemmaseger på Stövar-SM

Vrigstad (JJ) Det har varit två fantastiska provdagar i skogarna utanför Vrigstad i Småland. Efter ett rafflande upplopp stod det till slut klart att lokala hamiltontiken Bärimilla Kelly och ägare Bjarne Engström stod som segrare.

Därför sitter Hedin häktad för illegal vargjakt

Västmanland (JJ) Nu offentliggörs uppgifter kring varför industriledaren och vargdebattören Karl Hedin sitter häktad misstänkt för illegal vargjakt. – Skämtsam jargong och missuppfattning, sammanfattar Hedins advokat, Sven Severin.

Annonser