Ullared Game Fair nästa helg

Ullared (JJ) Nästa helg är dags för årets upplaga av Ullareds stora vlldmarksmässa med inriktning på jakt, fiske och skog.

Ullared Game Fair lockar många besökare och får dessutom ett gratis påhälsning av alla vanliga Gekåskunder.
För tredje året i rad arrangeras nästa helg den stora vildmarksmässan i Ullared. Mässan som är gratis lockar mellan 8 000 och 10 000 besökare enligt arrangörerna. Dessutom är mässan placerad runt shoppingcentret Gekås så vanliga Ullaredsbesökare får en dos av vildmarken de med.

– Det ser riktigt bra ut inför årets mässa. Vi har breddat utbudet med många aktiviteter och har fler utställare än tidigare år, säger Peder Andersson som är med och arrangerar mässan.

AKTUELLT

Möttes av död älgtjur i trädgården

Veddige (JJ) När Lisbeth Claessons sambo skulle åka till jobbet upptäckte han en älg som låg och sov i trädgården. Lisbeth väcktes och tillsammans smög de ut med kameran. Älgen visade sig dock inte sova. Intill garageuppfarten låg den fina älgtjuren död.

Älgjakt med välgörenhetstema i Harrsjön

Harrsjön (JJ) Per Jonsson, Strömsund drabbades av cancer före jul 2017. Efter operation och behandling ville Per göra något för de som bor på patienthotellet och sysselsätter sig i dess hobbyverkstad Oasen i Umeå. Med hjälp av SCA styrdes en älgjakt upp med syfte att samla in pengar till Oasen. Det blev ett lyckat arrangemang.

Annonser