Tronbyte på Jaktjournalen – Daniel Sanchez tar över när Holger Nilsson går i pension

Kungsbacka (JJ) I 27 år har Holger Nilsson varit synonym med Jaktjournalen. Hans chefredaktörskap har gjort Jaktjournalen till en av de mest populära jakttidningarna i landet. Men nu är det dags att lämna över stafettpinnen. Daniel Sanchez blir ny chefredaktör.

Holger Nilsson lämnar stafettpinnen vidare till Daniel Sanchez.

Nu i dagarna är det febril aktivitet på Jaktjournalens redaktion i Kungsbacka. Inte nog med att det är jaktligt högtryck och reportage från Sveriges alla hörn trillar in på redaktionen, dessutom har Daniel Sanchez tagit plats intill Holger Nilsson.

I två veckor kommer de arbeta sida vid sida, men därefter tar Daniel Sanchez över chefredaktörsrollen på Jaktjournalen. Holger Nilsson ska pensionera sig.

– Det stämmer, jag har bestämt mig för att ta pension efter 27 år som chefredaktör på tidningen. Och det känns jättebra med Daniel, jag är övertygad om att han kommer att fortsätta utveckla Jaktjournalen på ett bra sätt.

Daniel Sanchez har en gedigen journalistisk bakgrund och har tidigare arbetat många år på Svenska Jägareförbundets förbundstidning Svensk Jakt.

– Det är en utmaning att ta över efter Holger såklart. Men vi har kommit igång med överlämningen på ett jättebra sätt. Innan jag kan fundera på hur något ska utvecklas måste jag lära mig hur Holger har lyckats göra Jaktjournalen till den fantastiska tidning det är. Och även om det är tajt med tiden tillsammans med Holger är ju resten av redaktionen ett väloljat maskineri som har stenkoll på hur man gör jakttidning, säger Daniel.

Från och med nummer 1-2-2019 kommer ni kunna läsa Daniel Sanchez ledare i tidningen men redan i mitten av denna månaden sätter han sig i Holgers stol och tar över rodret.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

300 sidor gratis jakt- och fiskereportage!

Nu släpps resebegränsningarna inom landet och för att fira det bjuder vi på 300 sidor Jakt- och fiskereportage – gratis! Här hittar du läsning från tidningarna Jaktjournalen, Fiskejournalen, Jaktmarker & Fiskevatten och Allt om Flugfiske.
ANNONS ▼