Tomas Nilsson vann tatueringstävlingen

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalens tatueringstävling som rörstats fram på vår Facebooksida är nu avgjord. Våra besökare på sidan har röstat fram Tomas Nilsson, Nora som vinnare, tätt följ av Robert Klöfver, Borlänge.

Tomas Nilsson fick flest ”Gilla” för sin tatuering föreställande en älghund skällande på en stor älgtjur som täcker hela hans ryggtavla.

– Jag har haft den här tatueringen i cirka tre år och det är en hyllning till min gamla älghund Burr. Numera har vi inte så mycket älgjakt här i Nora, vargarna har förstört allt och nyligen hade jag varg på trappan som åt  upp kattmaten, berättar Tomas som vunnit en helårsprenumeration på Jaktjournalen.

Tomas Nilsson vann JJ:s tatueringstävling på Facebook med ståndskall på en stor älgtjur. Som god tvåa kom Robert Klöfver, Borlänge, med en mycket fin björntatuering

Jaktjournalen passar på att tacka de 40-tal jägare som skickat in sina bidrag och för alla som ”Gillat” tatueringarna.

AKTUELLT

Kommun och polis oense om hotfull varg

Finland (JJ) Kommunstyrelsen i Vörå och polisen har kommit ihop sig om en närgången och hotfull varg. Polisen beslöt att den inte skulle avlivas och nu har kommunen JO-anmält polisen.

Ingrid 79 år fällde 20-taggare

Strömsund (JJ) Att åldern inte har någon betydelse är Ingrid Ludwig, 79 år, ett levande bevis på. I går fällde hon en riktig drömtjur på 20-taggar i Lillvikens Jaktlag, i norra Jämtland.

Det är den vikbara Tikkan polisen vill stoppa

Umeå (JJ) Andra vapen kan enkelt plockas isär och blir då kortare än Tikka T3 TAC A1. Men det är bössan med den vikbara kolven polisen vill stoppa. Nu ska saken upp i Kammarrätten och hittills har tvisten om Tobias Lindgrens licens kostat honom 74 000 kronor.

Annonser