Swarovski släpper ny minikikare

Den nya kompakta kikaren CL Pocket från Swarovski är liten på utsidan men stor på insidan Kikaren ger enastående optisk prestanda och kikarkomfort, samtidigt som den är tillräckligt liten för att kunna följa med dig överallt.
En ny bekantskap inför höstens jakter kanske.

Den kompakta Pocket-kikaren lanserades 1989 och är en av Swarovskis mest framgångsrika produkter. Den har utvecklats till en trogen, pålitlig följeslagare under fritidsaktiviteter som vandring, resor och jakt, och den passar perfekt som extrakikare i bilen eller jaktstugan.

Baserat på denna framgångsrika produkt har nu den helt nya kikaren CL Pocket lanserats. Kikaren erbjuder unik optisk kvalitet av den allra högsta graden inom det kompakta sortimentet. När den är hopfälld är CL Pocket en kompakt kikare, men när du fäller ut den så får du en fullständig kikare utan några kompromisser.

Bilder med hög kontrast, bra skärpa och pålitlig färgåtergivning ger oförglömliga kikarupplevelser, medan det stora synfältet och den absoluta lämpligheten för glasögonbärare garanterar bekväm observation. Kikaren är perfekt för jägare som särskilt uppskattar en kompakt storlek, lätt design och omfattande kikarkomfort, men som inte är villiga att kompromissa på optisk kvalitet när de iakttar sitt byte eller försöker sikta det korrekt.

Kikaren finns i modellerna 8×25 och 10×25, tillgängliga i svart, grön och sandbrun, kommer att finnas hos utvalda återförsäljare från och med september 2013.

swarovski2.jpg

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Annonser