Svenska Ulrika i final i Extreme Huntress

Svenska Ulrika Karlsson-Arne är nu i final i den amerikanska tävlingen Extreme Huntress. I dagsläget ligger hon totaltvåa men än kvarstår onlineröstning och domarnas slutpoäng. Vinnaren tillkännages 18 januari.

Ulrika Karlsson-Arne flankerad av två av sina motståndare. Foto: Extreme Huntress

Ulrika Karlsson-Arne blev i mitten av april uttagen som en av 20 semifinalister i den amerikanska tävlingen Extreme Huntress. I april avgjordes finaltävlingar i Texas med skytte, jakt och kunskapsprov där hon slutade tvåa.

Nu kvarstår bara tittarnas röster och det slutgiltiga domarutlåtandet, där de olika delmomenten räknas ihop, innan vinnaren koras i Dallas den 18 januari.

Här kan du följa röstningen.

AKTUELLT

LRF vill ha löshundsjakt på vildsvin vår och sommar

Lösa vildsvinshundar hela våren och sommaren. Vårbocksjakt i hela Sverige. Jakt på hjort och rådjur dygnet runt. Det är förslag på nya jakttidsregler från Lantbrukarnas Riksförbund, LRF. – Vi måste göra något åt vildskadorna, säger förbundets jakt- och viltansvarige Anders Wetterin.

Det kan vara säljakt på gång

Ett antal motioner om licensjakt på säl bereds just nu i miljö- och jordbruksutskottet. Utskottets ordförande, Kristina Yngwe, C, tror att det kan bli ja till motionerna och det det öppnar för licensjakt på säl.

Annonser