Svenska Ulrika i final i Extreme Huntress

Svenska Ulrika Karlsson-Arne är nu i final i den amerikanska tävlingen Extreme Huntress. I dagsläget ligger hon totaltvåa men än kvarstår onlineröstning och domarnas slutpoäng. Vinnaren tillkännages 18 januari.

Ulrika Karlsson-Arne flankerad av två av sina motståndare. Foto: Extreme Huntress

Ulrika Karlsson-Arne blev i mitten av april uttagen som en av 20 semifinalister i den amerikanska tävlingen Extreme Huntress. I april avgjordes finaltävlingar i Texas med skytte, jakt och kunskapsprov där hon slutade tvåa.

Nu kvarstår bara tittarnas röster och det slutgiltiga domarutlåtandet, där de olika delmomenten räknas ihop, innan vinnaren koras i Dallas den 18 januari.

Här kan du följa röstningen.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Flydde från björn i vild panik

Midsommarfirandets inledande friskvårdsprojekt slutade i dödsångest. Stina Sundström och sju mindre barn sprang på en björn utför Enviken och flydde för livet.

Vinn tre dagars jakt i Ströms Vattudal

Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal, Jämtland, i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.

Finska rakrepetern Lynx testas

Finska studsaren Lynx TD15 är en rakrepeter med en enkel men ytterst smart konstruktion. Pipan, fram- och bakstock har separata fästen i ett fräst och slipat aluminiumblock. Att lossa kolven med pipan fast i lådan gör att träffläget förblir orubbat.

I hårkorset: Var är jägarna i vapendebatten?

Vi jägare och sportskyttar utgör inte hotet, men drabbas ändå fatalt. Varför skriker vi inte högre när vår vardag raseras bit för bit. Ett nytt vapendirektiv ska tillämpas i Sverige och under några år har frågan utretts och stötts och blötts. Än så länge finns ingen kvitto på utfallet men om polisen hade fått bestämma
ANNONS ▼

Annonser