Svenska stövarklubben nysatsar på webben

Kungsbacka (JJ) Svenska Stövarklubben lanserar inom ett par veckor en ny webbsida. Satsningen är en del i en större kommunikationöversyn klubben gör.

– Vi kommer göra ett facelift av sidan så den anpassas till de senaste mjukvarorna. Vi jobbar också med att göra sidan kompatibel till läsplattor och smartphones, säger Freddy Kjellström som är ordförande i klubben.

Enligt Freddy Kjellström har klubben påbörjat ett arbete med att stärka informationskanalerna till medlemmarna.

– Vi märker att det i dag finns ett större behov att snabbt få reda på resultat från större prov och få med sig nyheter inom klubben.Förhoppningen är att den nya hemsidan ska vara klar och lanseras innan påsk nu i april.

AKTUELLT

Vill stoppa lodjursjakten

Kalmar/Jönköping (JJ) Svenska Rovdjursföreningen emotsätter sig att fem lodjur får skjutas i licensjakt i vinter i Kalmar och Jönköpings län.

Får dödade av lodjur i Skåne

Skåne (JJ) Två får har konstaterats dödade av lodjur utanför skånska Örkelljunga. – Vi ser lodjur då och då, bland annat på åtelkamerorna, berättar en Jägare.

Laika skjuten – attackerade nötkreatur

Östergötland (JJ) En östsibirisk laika som smitit hemifrån sköts av en jägare när hunden rivit ner en ko i en hage. Händelsen inträffade för en dryg vecka sedan i södra Östergötland.

Naturbevakare ångrar förhastat tjuvjaktsinlägg

När Rovdjursföreningen meddelade att varghanen i Juvbergsreviret sannolikt var tjuvjagad blev det hård tongång i facebooktråden. Naturbevakare Mats Hallin tyckte att "myndigheterna borde sluta dalta med dessa kriminella personer". Problemet är att vargen dog en naturlig död.

Debatt: Hur skulle det bli om alla tar lagen i egna händer?

Lagbrott ska utredas av polis och åklagare, inte av någon slags lynchmobb i media. Men det är extra allvarligt att man misskrediterar polis och åklagarväsendet, eller smutskastar tipsare, anser debattören i sin replik på tidigare debattartikel.

Annonser