Svensk jägarinna klar för final i amerikansk jakttävling

Kungsbacka (JJ) Erika Bergmark, inbiten jägare från Fällfors i Västerbotten deltar i den internationella jakttävlingen Extreme Huntress, tillsammans med andra jagande tjejer. Nu har hon röstats fram till en av finalisterna och kommer därför åka till Texas för att delta i tävlingen.

På sin Facebooksida tackar Erika Bergmark alla som stöttat och röstat fram henne som en av finalisterna.

I Juli sitter man på ett flyg till Texas Nu handlar ju inte jakt om någon tävling och vinsten i att vara jägare ligger för mig i känslan av friheten, den friheten hittar man knappast framför en tv-kamera i Texas i 40 graders värme men det här ska bli kul och jag är tacksam för att få vara med om en rolig och spännande utmaning. Så tack alla än en gång, tänker ha roligt och göra mitt bästa!”

Jaktjournalen önskar henne naturligtvis all lycka

Skitjakt Erika!

AKTUELLT

Möttes av död älgtjur i trädgården

Veddige (JJ) När Lisbeth Claessons sambo skulle åka till jobbet upptäckte han en älg som låg och sov i trädgården. Lisbeth väcktes och tillsammans smög de ut med kameran. Älgen visade sig dock inte sova. Intill garageuppfarten låg den fina älgtjuren död.

Älgjakt med välgörenhetstema i Harrsjön

Harrsjön (JJ) Per Jonsson, Strömsund drabbades av cancer före jul 2017. Efter operation och behandling ville Per göra något för de som bor på patienthotellet och sysselsätter sig i dess hobbyverkstad Oasen i Umeå. Med hjälp av SCA styrdes en älgjakt upp med syfte att samla in pengar till Oasen. Det blev ett lyckat arrangemang.

Annonser