Sveaskog överlåter Inatur.se

Sveaskog överlåter verksamheten Inatur.se till Innovationsgruppen och skapar därmed möjlighet för svensk naturturism att utvecklas vidare.

Sveaskog lanserade 2007 sajten Inatur.se med syfte att samla naturturismnäringen i Sverige och erbjuda företagen en plats att marknadsföra och sälja sina naturupplevelser online.

Inatur.se har haft en positiv utveckling sedan starten men Sveaskog kommer framöver att fokusera på sin kärnverksamhet som är skogsbruk och väljer därmed att lämna över verksamheten till en ny ägare.

– Vi tycker det är positivt att verksamheten får ny ägare. Inatur.se har potential att växa men behöver utvecklas vidare och Innovationsgruppen är ett spännande företag med långsiktiga ambitioner runt frågor som rör naturturism, säger finansdirektören Per Matses på Sveaskog i ett pressmeddelande.

Sveaskog kommer att finnas kvar som kund och arrangör där försäljning av jakt- och fiskekort kommer att ske som tidigare. 

AKTUELLT

Finsk seger på nordiska mästerskapen

Luleå (JJ) De finska stövarekipagen tog hem segern både individuellt och i lag när Nordiska Stövarmästerskapet arrangerades första helgen i december av Norrbottens läns stövarklubb.

Annonser