Susanna Löfgren blir nytt länsråd i Jämtlands län

JÄMTLAND(JJ). Sussanna Löfgren lämnar Naturvårdsverket för att bli nytt länsråd på länsstyrelsen i Jämtlands län. Löfgren är för närvarande chef för viltförvaltningsenheten på Naturvårdsverket. Hon kommer att börja sitt nya arbete den 22 augusti i år.

 – Jag är mycket glad att hon vill komma till oss på länsstyrelsen och till Jämtlands län. Hon kommer att bli ett väldigt värdefullt tillskott för oss med tanke på sin bakgrund, säger landshövding Britt Bohlin i en kommentar på länsstyrelsens hemsida. 
 
Susanna Löfgren har bland annat varit ansvarig för rovdjursfrågor på Naturvårdsverket.
Länen i norra Sverige har ofta varit i centrum för hennes arbete.
Hon och familjen har också en stuga i Härjedalen.

Källa: Länsstyrelsen i Jämtlands län

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser