Sunne jaktmässa ställs in

Sunne jaktmässa ställs in.

Sunne jaktmässa ställs in.

Likt flera andra mässor väljer nu Sunne Jaktmässa att ställa in.

– Ingen är mer besviken än vi. Vi hade verkligen sett fram emot att få träffa våra utställare och alla besökare i vackra Rottneros park som vanligt. Framför allt eftersom mässan såg ut att bli den bästa någonsin, men det får bli 2021, säger Bröderna Besterman i ett pressmeddelande.

Sunne jaktmässa i Rottneros Park har gått sedan 2014 och vuxit sig större från år till år. Men år sätter pandemin stopp för det.

– Orsaken till beslutet är ovissheten kring den rådande pandemin. Nu laddar vi om för en ny mässa och släpper upp biljetterna till nästa år istället.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Björn som skadsköts i Värmland inte påträffad

Den björn som skadsköts under björnjakten i Värmland har fortfarande inte påträffats. –Jägare släppte släppte hundar på en björn, men den hade då alla fyra hörntänder i behåll, säger Per Larsson på länsstyrelsen.

Sista chansen idag att anmäla sig till Jaga med JJ

Nu är det sista chansen att anmäla sig till utlottningen i Jaga med JJ. Fram till klockan 23 ikväll, den 18 september har du chansen att bli med på gåsjakt i Skåne, drevjakt på rådjur och dovhjort i Trollhättan eller vildsvinsjakt i Göteborg.
ANNONS ▼