Succéälgjakt för JJ-prenumeranter

Ett gäng superbelåtna JJ-prenumeranter som fick vara med om en oförglömlig älgjakt på Jaktjournalens älgmarker i nordvästra Jämtland. Fr.v Niklas Kjellsson, Hyltebruk, Andreas Nilsson, Vinslöv, Mikael Romlin, Norrköping, Niklas Peil, Nättraby och Jonny Sundin, Hede, med sin 17-taggare som han sköt första passet första dagen. Lidsjöberg(JJ) Jaktjournalens älgjakt för fem av tidningens läsare som vunnit tre dagars älgjakt i nordvästra Jämtland blev en oförglömlig succé för alla inblandade. Fyra av fem deltagande JJ-vinnare fick skjuta älg.

– Något liknande kommer ingen att få vara med om, konstaterade, Jonny Sundin, Hede, när alla samlats sista kvällen för att avnjuta en suverän middag tillagad av jaktlagets ständige kock och hundförare ,Klas Staffas, Linghed.

Första dagens sköt Jonny Sundin en rejäl tjur på pass och sedan fick skåningen Andres Nilsson, skjuta sitt livs första älg. Andra jaktdagen sköts inget mest beroende på att vädrets makter sänkte en tät och besvärlig dimma över markerna.
Tredje dagen fälldes först en kalv på ståndskall och sedan tog en av jaktlagets unghundar upp två tjurar.

Den första gick i pass hos Niklas Peil, Nättraby, och den andra, en monstertjur fälldes av Mikael Romlin, Norrköping. Läs allt om den suveräna älgjakten i kommande nummer av Jaktjournalen samtidigt som DU kan anmäla dig till nästa års älgjakt på Jaktjournalens marker i Jämtland.

Du kan också titta in på Jaktjournalens Facebook eller Instagramkonto där fler bilder finns.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Annonser