Succé för Jaktjournalen på Elmia Game Fair!

Nu är Elmia Game Fair 2011 över. Jaktjournalen har packat ihop sin monter och kan enkelt summera årets resultat: Succé!

Elmia Game Fair som arrangerats i Jönköping den 2-4 juni lockade cirka 20 000 besökare. Självklart fanns Jaktjournalen på plats med en stor del av sina medarbetare.

– Vi hade fantastiska dagar med en härlig publik. Engagerade jägare som verkligen längtar efter en ny jaktsäsong. Redan första dagen såg vi att vårt gamla försäljningsrekord skulle slås och så blev det. När portarna stängdes i går kväll hade mer än dubbelt så många som tidigare tecknat ny prenumeration på tidningen, berättar chefredaktör Holger Nilsson.

Vid årsskiftet blev Jaktjournalen landets största fristående jakttidningen och framgångarna fortsätter. Många besökare berömde tidningen och flera av medarbetarna fick till och med skriva autografer.

– Det här sporrar oss naturligtvis att fortsätta utveckla tidningen, ett arbete som bara känns roligt när vi får sådan positiv respons, berättar Holger.

Vinnaren av studsaren Blaser R8 och de 15 vinnarna av TV-spelet Dangeures Hunt kommer att publiceras här på hemsidan den 15 juni och naturligtvis även i tidningen.

Redan i nästa nummer av Jaktjournalen är det nya tävlingar för våra prenumeranter, då kan man bland annat vinna en spännande björnjakt med Rasmus Boström och Jaktjournalen i björntäta Ströms Vattudal.

AKTUELLT

Skarp kritik mot polisens hantering av vapenärenden

Linköping (JJ) Polisprofessor Stefan Holgersson riktar skarp kritik mot polisens myndighetsutövning i vapenärenden. I en forskningsrapport kommer han fram till att polisen klipper och klistrar i lagtexter och inte lägger fram uppgifter som talar till klagande personers fördel.

Annonser