Stövarklubbens redaktör återvänder

Vid styrelsemöte 26 juli beslutade en enig styrelse om att Anders Johansson, Eksjö, får tjänsten som redaktör för Svenska Stövarklubbens Tidskrift.

– Det ska bli stimulerande att fortsätta jobbet som redaktör. Det finns nämligen en positivitet ett stort angagemang i den nya styrelsen, säger Anders Johansson. Under de år jag tidigare suttit som redatör har jag konstaterat att det också finns ett enormt intresse och kunnande bland våra förtroendevalda och medlemmar ute i landet. Kan vi ta tillvara detta är vi en vinnare bland Sveriges jaktrhundsklubbar, avslutar Anders. Redaktören kommer att ingå i Redaktions- och PR-kommittén och bistå i det framtida kvalitets- och utvecklingsarbete som rör både Svenska Stövarklubbens Tidskrift och Svenska Stövarklubbens hemsida. Redaktören kommer även att tillsammans med styrelsen arbeta för utarbetandet av förslag till en förändrad utformning och layout av tidskriften och hemsidan samt utformning av förslag till ny informations- och publikationspolicy inför nästa Stövarfullmäktige år 2008.    

AKTUELLT

Klövvilts-SM för beaglarna blev en succé

Ödeshög (JJ) Alla deltagande beaglar gick till pris och nio av elva startande hundar genomförde dubbla prisdrev. I går genomförde Svenska Beagleklubben för första gången någonsin klövvilts-SM, och det blev verkligen den succé klubben hoppats på.

Krönika: TV:s I rovdjurens spår – ”riktig göggelmögga”

Fagersta (JJ) Hos Sveriges Television ska medarbetarna vara opartiska. Det gäller dock inte rovdjur i allmänhet och varg i synnerhet. På bästa sändningstid serveras nu svenska folket superpartisk "göggelmögga-journalistik" när Anders Lundin åker runt I rovdjurens spår, skriver Jaktjournalens Mikael Moilanen i den här krönikan.

Annonser