Största producenten av jaktkläder får ny ägare

BORÅS(JJ). Sveriges största producent av jaktkläder, Bröderna Nyman i Länghem utanför Borås, får nya ägare. – Med de nya ägarna säkras företagets fortsatta drift som producent och leverantör, säger Christer Nyman, tidigare delägare till företaget.

Sedan år 2005 har företaget redovisat en tillväxt på 23 procent per år. Med nya ägare får Bröderna Nyman nu både en föryngring och en gedigen erfarenhet, något som man räknar med ska bädda för fortsatt framgång i branschen.

– Vi har konsekvent satsat på att utveckla företaget till en stabil och kompetent leverantör, men också på produktutvecklign och nyheter som svarat upp mot marknadens efterfrågan, förklarar Christer Nyman.

Den nya ägarkretsen består av Gustav Örn, Jan-Gunnar Johansson och Leo Sieradzki. Alla de nya ägarna har lokal förankring i Sjuhäradsbygden.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser