Ställ frågor om din jakthund – få svar direkt av Anna Pamuk

Stenkullen (JJ) Tordagen den 6 december kommer Jaktjournalens veterinär Anna Pamuk finnas tillgänglig på vår Facebooksida. Då kan ni ställa frågor om era jakthundar till henne direkt.

Anna Pamuk, veterinär på Fjällveterinären i Strömsund.

Som jakthundsägare har man alltid många frågor om sin hund. Långt i från alla föranleder ett veterinärbesök och många gånger rider man ut stormen själv. Hundens hälta försvinner efter några dagars vila, den blodiga diarrén upphör eller såret läker ut.

Men det är alltid bra att konsultera en veterinär. Har du en fråga du gått och grunnat på – ta chansen och ställ den till vår veterinär och jakthundsexpert Anna Pamuk.

Torsdagen den 6 december mellan klockan 19 och 21 tar hon över tangentbordet och svarar på era frågor på Jaktjournalens Facebooksida.

Har du inte ett konto på Facebook går bra att mejla oss din fråga på redaktionen@jaktjournalen.se

 

 

AKTUELLT

Krönika: Klent gensvar – vem hade förväntat sig nåt annat!

För tio år sedan skapade den lokala jaktvårdskretsen där jag bor en jourgrupp, vars avsikt var att stå till tjänst när lantbrukare fick problem med vildsvinsskador. Ett antal jägare, mig själv inkluderad ”utbildades” i Skåne och kom hem med höga förhoppningar om att detta skulle bli bra.

Nytt fall av CWD på älg upptäckt

Ytterligare en älg med CWD-smittan har upptäckts i Norrbotten, rapporterar länsstyrelsen. Det rör sig om en äldre älgko som avlivats sedan den uppträdde misstänksamt.

Annonser