Ställ frågor om din jakthund – få svar direkt av Anna Pamuk

Stenkullen (JJ) Tordagen den 6 december kommer Jaktjournalens veterinär Anna Pamuk finnas tillgänglig på vår Facebooksida. Då kan ni ställa frågor om era jakthundar till henne direkt.

Anna Pamuk, veterinär på Fjällveterinären i Strömsund.

Som jakthundsägare har man alltid många frågor om sin hund. Långt i från alla föranleder ett veterinärbesök och många gånger rider man ut stormen själv. Hundens hälta försvinner efter några dagars vila, den blodiga diarrén upphör eller såret läker ut.

Men det är alltid bra att konsultera en veterinär. Har du en fråga du gått och grunnat på – ta chansen och ställ den till vår veterinär och jakthundsexpert Anna Pamuk.

Torsdagen den 6 december mellan klockan 19 och 21 tar hon över tangentbordet och svarar på era frågor på Jaktjournalens Facebooksida.

Har du inte ett konto på Facebook går bra att mejla oss din fråga på redaktionen@jaktjournalen.se

 

 

AKTUELLT

Vill stoppa lodjursjakten

Kalmar/Jönköping (JJ) Svenska Rovdjursföreningen emotsätter sig att fem lodjur får skjutas i licensjakt i vinter i Kalmar och Jönköpings län.

Får dödade av lodjur i Skåne

Skåne (JJ) Två får har konstaterats dödade av lodjur utanför skånska Örkelljunga. – Vi ser lodjur då och då, bland annat på åtelkamerorna, berättar en Jägare.

Laika skjuten – attackerade nötkreatur

Östergötland (JJ) En östsibirisk laika som smitit hemifrån sköts av en jägare när hunden rivit ner en ko i en hage. Händelsen inträffade för en dryg vecka sedan i södra Östergötland.

Naturbevakare ångrar förhastat tjuvjaktsinlägg

När Rovdjursföreningen meddelade att varghanen i Juvbergsreviret sannolikt var tjuvjagad blev det hård tongång i facebooktråden. Naturbevakare Mats Hallin tyckte att "myndigheterna borde sluta dalta med dessa kriminella personer". Problemet är att vargen dog en naturlig död.

Debatt: Hur skulle det bli om alla tar lagen i egna händer?

Lagbrott ska utredas av polis och åklagare, inte av någon slags lynchmobb i media. Men det är extra allvarligt att man misskrediterar polis och åklagarväsendet, eller smutskastar tipsare, anser debattören i sin replik på tidigare debattartikel.

Annonser