Ställ frågor om din jakthund – få svar direkt av Anna Pamuk

Stenkullen (JJ) Tordagen den 6 december kommer Jaktjournalens veterinär Anna Pamuk finnas tillgänglig på vår Facebooksida. Då kan ni ställa frågor om era jakthundar till henne direkt.

Anna Pamuk, veterinär på Fjällveterinären i Strömsund.

Som jakthundsägare har man alltid många frågor om sin hund. Långt i från alla föranleder ett veterinärbesök och många gånger rider man ut stormen själv. Hundens hälta försvinner efter några dagars vila, den blodiga diarrén upphör eller såret läker ut.

Men det är alltid bra att konsultera en veterinär. Har du en fråga du gått och grunnat på – ta chansen och ställ den till vår veterinär och jakthundsexpert Anna Pamuk.

Torsdagen den 6 december mellan klockan 19 och 21 tar hon över tangentbordet och svarar på era frågor på Jaktjournalens Facebooksida.

Har du inte ett konto på Facebook går bra att mejla oss din fråga på redaktionen@jaktjournalen.se

 

 

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Sköt ko och tog ut foster

Jägaren ska ha skjutit på två kor. Den ena dog och den sprättade han upp och tog ut ett foster ur. Den andra kon skadesköts och fick avlivas.

Bröd i björnmage faktor vid utredning om jaktbrott

Med 300 björnbesiktningar under sin tid som naturbevakare har Hans Olov Hansson sett hur maginnehållet på fällda björnar skiftat med åren. – Nu för tiden är mycket vanligt med processad mat i magen. Men enligt miljöåklagare Åse Schoultz är brödet i magen på björnen "en faktor" vid utredning om jaktbrott.
ANNONS ▼

Annonser