Specialanpassade lokaler ökar effektiviteten

Normarks huvudkontor och lager har flyttat och får ny kostym. Malung (JJ) Normark Scandinavia, Sveriges ledande distributör av jakt- och fiskeutrustning har fått nya lokaler i Malung. I mitten av maj invigdes nya specialanpassade lokaler med bunkrar och robotsystem.

Normark Scandinavia är en stor aktör på jaktutrustningsmarknaden i Sverige med en årlig omsättning på 140 miljoner. Företaget har alltid varit verksamma i Malung och i mitten av maj invigde företaget sitt nya lager och sin nya kontorsbyggnad. Invigningen lockade många nyfikna besökare.

– Vi vet att det finns ett stort intresse i Malung kring Normark och vi ville att alla ska få möjligheten att se vad vi gör, vilka vi är och vad vi står för. Det var fantastiskt att se så många besökare. Det var någonstans mellan 400-500 personer, Säger Matts Baum, vd för företaget.

De nya lokalerna ligger endast 400 meter från de gamla, men skillnaderna är stora.

– Våra gamla lokaler begränsade oss och vi behövde något som var anpassat efter våra behov. De nya lokalerna är speciellt anpassade efter vår verksamhet med två av Europas bästa bunkrar för vapen och ammunition, ett avancerat system med lagerrobotar och välplanerade kontorsytor vilket gör oss mer effektiva, säger Matts Baum.

Normark har idag 34 anställda varav 22 arbetar i Malung. Företaget representerar ett 50-tal olika varumärken där bland annat Blaser och Mauser ingår.  

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser