Ska du jaga varg?

Nu drar årets vargjakt i gång. Foto: Per Jonson I morgon startar urvalsjakten på 16 vargar. Ska du vara med och jaga? Vi på Jaktjournalen följer utvecklingen men vill naturligtvis också höra från er läsare hur jakten går.

Jaktjournalen har under flera år publicerat er läsares bilder och berättelser från spännande björn-, lo- och vargjakt. I morgon drar den av Naturvårdsverket beslutade selektiva vargjakten i gång. Ska du vara med?

Finns du plats när ditt jaktlag fäller en av de 16 vargarna hör av dig till oss. Vi publicerar gärna bilder och rapporter från hur jakten gått till.

Mejla oss på redaktionen@jaktjournalen.se
eller MMS:a till 073-820 33 15 eller 070-395 00 94 så ringer vi upp!

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser