Sjundafallet: ”Min klient känner sig mycket lättad”

Södertälje (JJ) – Det var i och för sig väntat men man kan aldrig riktigt veta. Min huvudman känner sig mycket lättad. Det säger advokat Wodek Kleinwichs när det står klart att det inte blir någon rättslig fortsättning i Sjundafallet.

Advokat Wodek Kleinwichs kommenterar åklagarens beslut att inte överklaga den friande domen i Sjundafallet. Foto: Privat och polisen

Åklagare Christer B Jarlås meddelade på måndagen att han inte överklagar den friande domen mot mannen som sköt alfatiken i Sjundareviret.

 

Mikael Moilanen
mikael.moilanen@jaktjournalen.se
070 – 744 18 21

 

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser