Sjundafallet: ”Min klient känner sig mycket lättad”

Södertälje (JJ) – Det var i och för sig väntat men man kan aldrig riktigt veta. Min huvudman känner sig mycket lättad. Det säger advokat Wodek Kleinwichs när det står klart att det inte blir någon rättslig fortsättning i Sjundafallet.

Advokat Wodek Kleinwichs kommenterar åklagarens beslut att inte överklaga den friande domen i Sjundafallet. Foto: Privat och polisen

Åklagare Christer B Jarlås meddelade på måndagen att han inte överklagar den friande domen mot mannen som sköt alfatiken i Sjundareviret.

 

Mikael Moilanen
mikael.moilanen@jaktjournalen.se
070 – 744 18 21

 

AKTUELLT

Gråhunden Zero räddad ur isvak efter en halvtimme

Det var nära att livet tog slut för gråhunden Zero på lördagen. Han gick genom isen och kämpade en halvtimme i vaken innan brandkåren lyckades rädda honom. – Chocken har inte lagt sig riktigt, säger husse Alexander Ekstam.

Krönika: Sveriges mest otacksamma uppdrag!

En eftersöksjägare vågade inte förkorta lidandet på varg häromdagen, en annan fick inte skottlossningstillstånd eftersom vildsvinet körts på i detaljplanerat område. För några år sedan omkom en eftersöksjägare under ett pågående eftersök. Otaliga är vittnesmålen som beskriver en vardag där medtrafikanter visar noll hänsyn och jaktmotståndare kallar eftersöksjägare kallblodiga mördare.

Annonser