Sex personer attackerade av vargar

Kina (JJ) Sex personer i en liten by i Kina attackerades nyligen av en vargflock som sökt sig dit i jakt på föda. En person fick ena örat avrivet.

Det är Daily Mails nätupplaga som skriver om angreppet och dessutom publicerar bilder på de sargade och skadade byborna.

Angreppet skedde i på en gård i  Xinjiang regionen i nordvästra Kina. Området hyser en stor vargpopulation och extrem torka har minskat stammarna av deras naturliga bytesdjur.

Fem vargar dök plötsligt upp bland husen och började attackera de boende. Sex personer lyckades inte söka skydd i tid blev skadade under attacken, två av dem allvarligt.

Innan vargarna lämnade byn dödade de också tamboskap som fanns i området, rapporterar Daily Mail

AKTUELLT

Vad är det för skogsfågel egentligen?

Norrbotten (JJ) Kusinerna Jonte Salomonsson och Joel Salomonsson från Gråträsk och Piteå i Norrbotten är ivriga skogsfågeljägare. I går fällde dock en skogsfågel de aldrig tidigare stött på. Inte ens fågelforskaren Martin Green kan med säkerhet säga vad det rör sig om.

Jägare fann fullt utvecklat foster i dovhind

Västsverige (JJ) Ett jaktlag i Västsverige blev minst sagt konfunderade när de på en jakt i helgen passade en dovhind. De fann nämligen ett fullt utvecklat foster i henne. Med andra ord skulle hon kalva nu i dagarna, omkring tre månader senare än normalt.

Annonser