Säljsuccé för nya stora Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) I dag fick Jaktjournalen siffrorna på lösnummerförsäljningen av premiärnumret för nya stora Jaktjournalen, JJ 3/13. Första numret blev en riktig säljsuccé med en ökning på hela 28 procent.
Premiärnumret av stora Jaktjournalen satte nytt säljrekord.

Som alla JJ-läsare redan känner till ökade vi formatet på tidningen från vårt marsnummer, JJ 3/13. Vi har också ökat antal sidor med en del nya redaktionella innehåll, samt en ny fräsch layout.

– Det här är inget annat än en säljsuccé och kanonroligt att våra läsare verkligen gillar de nya greppen. Man kan aldrig vara 100 procent säker när man försöker utveckla, men vi har varit noggranna med tester och undersökningar med våra läsare. De har hjälpt oss att göra tidningen bättre och det känns verkligen jätteroligt, berättar Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

Trots att läsarna både får en större tidning och fler sidor har Jaktjournalen inte höjt priset.

I går kom ännu ett nytt nummer av Jaktjournalen ut, JJ 4/13 och förväntningarna är naturligtvis höga på att även det fullmatade numret ska locka jägarna.

– Lösnummerförsäljningen är viktig för oss, vi har redan trogna prenumeranter som fortsätter år efter år. Som prenumerant får de ett fullmatat koncept med jägarförsäkring, gratis tillgång till hela hemsidan – www.jaktjournalen.se – och landets största fristående jakttidning.

– Lösnummerförsäljningen är en viktig indikation på intresset för tidningen eftersom många nya prenumeranter börjar som lösnummerköpare, sammanfattar Holger.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser