Rösta på Sverige och Erika Bergmark!

Deltagarna i årets upplaga av Extreme Huntress med Erika Bergmark, Sverige, tre från vänster.Texas (JJ) Erika Bergmark, från Fällfors i Västerbotten har under sommaren deltagit i ett Amerikansk Tv-program där sex tjejer från hela världen tävlar i jakt och skytte på en ranch i Texas. Efter sju av tretton halvtimmeslånga avsnitt ligger Erika i topp.

Under förra våren gavs alla möjlighet att via nätet rösta fram finalisterna. Erika knep en finalplats och deltog i inspelningarna på 777-ranch i Texas under juli månad. Resultatet visas nu på TV och är möjligt att följa på nätet.

– Det var mycket spännande och det skulle vara väldigt roligt att vinna, säger Erika som dock poängterar att jakten hemma i Västerbotten är svårslagen.

Tjejerna tävlar i jakt och skytte, men det spelar ingen roll hur mycket vilt som skjuts. Domarna följer med på jakten och bedömer jägarnas kunskaper och egenskaper. Erika berättar att hon inte får berätta hur det kommer att gå eftersom hon då blir diskvalificerad. Efter sju avsnitt ligger Erika och Nikita Dalke, Kanada på samma poäng när dett gäller antalet röster via nätet.

Tävlingen avgörs efter att skyttet ( 30 procent) domarrösterna (40 procent) och webbrösterna ( 30 procent) räknats samman.
Ge Sverige och Erika en knuff i rätt riktning genom att gå in och rösta på Extreme Huntress hemsida.

AKTUELLT

Jägare fann fullt utvecklat foster i dovhind

Västsverige (JJ) Ett jaktlag i Västsverige blev minst sagt konfunderade när de på en jakt i helgen passade en dovhind. De fann nämligen ett fullt utvecklat foster i henne. Med andra ord skulle hon kalva nu i dagarna, omkring tre månader senare än normalt.

Annonser