Riksjägarna fortsätter att växa

Kungsbacka (JJ) Jägarnas Riksförbund fortsätter att växa och fick under 2014 nästa 1500 nya medlemmar. Enligt Johan Boström, marknadschef i förbundet var tillväxttakten fyra procent under förra året.

Johan Boström menar att tydligheten i kommunikationen med medlemmarna är en bidragande orsak till förbundets positiva medlemsutveckling. Där till kommer också förbundets hållning i rovdjursfrågan samt älgförvaltning och äganderättsfrågor.

Totalt har Jägarnas Riksförbund nu 36 272 medlemmar.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser