Resultat dag 1 på Stövar-SM för rävhundar

Knistad (JJ) Första provdagen på Stövar-SM för rävhundar är över och nu har domarna haft kollegium. Här är ställningen i halvtid.

Det har varit en bra dag för flera av de deltagande hundarna på Stövar-SM för rävhundar. Föret har varierat mellan provrutorna men rävtätheten har varit förhållandevis god. Däremot har många rävar valt att krypa in väldigt snabbt.

Bästa hund efter första provdag är finskstövaren Mari, med ägare Mikael Johansson. Tätt efter ligger hamiltontiken Malmbäckaren Foxii med ägaren Jesper Karlsson.

Här är resultatlistan i halvtid.

I morgon fortsätter vi bevakningen på SM-sidan.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Bra utdelning första björnjaktdagen

Kungsbacka (JJ) Licensjakten på björn drog i gång i dag och det märks att det finns både gott om björn och duktiga jägare i de län där jakten pågår. Över 50 björnar fälldes första dagen.

Annonser