Rekord för Jaktjournalens webbtidning i augusti

Kungsbacka (JJ) Det blev rekord för Jaktjournalens webbupplaga i augusti. 317 346 unika besökare klickade sig in på vår sida. – Men nu siktar vi ändå högre, rekord är till för att slås, säger Jaktjournalens chefredaktör, Holger Nilsson.

Chefredaktör Holger Nilsson är glad över att allt fler hittar till Jaktjournalens webbtidning. Bild: Jaktjournalen och Istock

Siffran, 317 346 unika besökare, är säkerställd genom branschens erkända mätverktyg för internettrafik, Google Analytics.

Chefredaktör Holger Nilsson är glad över det nya rekordet och pekar på att Jaktjournalen i augusti hade nästan 100 000 fler unika besökare än närmaste konkurrent.

– Det visar också att allt fler jägare även uppskattar vår hemsida och digitala satsning. Dessutom når våra annonsörer en stor grupp aktiva jägare, säger Holger Nilsson.

Google Analytics mäter antal webbläsare som kopplar upp sig mot Jaktjournalens server.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser