Jaktnyheter

Rekord för Jaktjournalen.se

Jaktjournalens nye chefredaktör Daniel Sanchez gläds över rekordsiffrorna. Foto: Per Jonson
Jaktjournalen.se slår svenskt besöksrekord för jaktpress. Veckan som gick var händelserik och Jaktjournalens nyhetsbevakning ledde till att sidan landade på plats 35 av Sveriges mest besökta webbplatser.
Hela 136.621 unika besökare valde att läsa Jaktjournalen förra veckan rapporterar branchsajten KIA-index. Det är rekord för Jaktjournalen som tidigare endast nåt upp till drygt 110.000 unika besökare under en vecka. – Det är fantastiska siffror och ett kvitto på det nyhetsarbete vi gör på webben med Mikael Moilanen som redaktör. Att det är den högsta besökssiffra som noterats för en svensk jakttidning visar verkligen att vi är på rätt väg, säger Daniel Sanchez, chefredaktör.

Storsatsar på webb

Daniel Sanchez tillträdde som ny chefredaktör för Jaktjournalen i mitten av november och har sedan dess satsat stenhårt på att öka tidningens nyhetsbevakning på webben. – Det hade varit roligt om jag kunde säga att det var något magiskt grepp vi tagit till, men det handlar bara om bra jaktliga nyheter, säger han. Allt fler jägare hittar till Jaktjournalen.se och besökssiffrorna har ökat stadigt de senaste åren. – För två år sedan värvade vi den erfarne nyhetsjournalisten Mikael Moilanen och han är helt klart en drivande faktor till framgången. Vi är ett litet team men vi jobbar hårt för att skapa ett bra och aktuellt flöde för jägarna.
Per Jonson per.jonson@jaktjournalen.se 073-820 33 15