Räven tog Daniels handske

Söderhamn/Örnsköldsvik(JJ) Räven tog Daniel Johanssons handske - allt fångades på film. Lastbilschauffören Daniel bor utanför Söderhamn men denna händelse inträffade i Örnsköldsvik.

Det var onsdag morgon när Daniel var i Örnsköldsvik. När han lossat lasten så skulle han gå ut från terminalen.
 – Där möttes jag av en räv som stod på backen utanför. Jag gick ned för trappan och märkte att den inte stack i väg. När jag gick ner på knä kom den närmre. Jag tänkte att jag måste locka honom till mig, och det slutade med att han stal min handske, säger Daniel Johansson till allehanda.se/helahalsingland.se.

Han lyckades filma alltihop med sin mobiltelefon, filmen lade han upp på Facebook och det var många som gillade klippet. När räven fick tag i handsken försvann den snabbt från området.
Det här rapporterar allehanda.se/helahalsingland.se.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser