Rätt prislista i Rovdjurskampanjen

Datastrul möblerade om i resultatlistorna i årets Rovdjurskampanj. Felet är åtgärdat och en ny prislista finns på hemsidan.

På grund av ett beklagligt strul med Rovdjurskampanjens databas försvann ett 20-tal resultat som skrevs in dagen efter slutdatum den 15 april. Rätt ska vara rätt och en korrekt resultatlista finns nu på Jaktjournalens hemsida under rubriken Rovdjurskampanjen.
De deltagare som drabbats av missödet kommer automatisk få sin prenumeration av Jaktjournalen förlängd med tre månader.

AKTUELLT

Ingrid 79 år fällde 20-taggare

Strömsund (JJ) Att åldern inte har någon betydelse är Ingrid Ludwig, 79 år, ett levande bevis på. I går fällde hon en riktig drömtjur på 20-taggar i Lillvikens Jaktlag, i norra Jämtland.

Det är den vikbara Tikkan polisen vill stoppa

Umeå (JJ) Andra vapen kan enkelt plockas isär och blir då kortare än Tikka T3 TAC A1. Men det är bössan med den vikbara kolven polisen vill stoppa. Nu ska saken upp i Kammarrätten och hittills har tvisten om Tobias Lindgrens licens kostat honom 74 000 kronor.

Vad är det för skogsfågel egentligen?

Norrbotten (JJ) Kusinerna Jonte Salomonsson och Joel Salomonsson från Gråträsk och Piteå i Norrbotten är ivriga skogsfågeljägare. I går fällde dock en skogsfågel de aldrig tidigare stött på. Inte ens fågelforskaren Martin Green kan med säkerhet säga vad det rör sig om.

Annonser