Polisen vill ha tips om förstörda jakttorn

Jämtland(JJ) Flera jakttorn har sågats ned under sommaren. Nu efterlyser polisen tips från allmänheten.

Under sommaren har fyra anmälningar kommit in till polisen om förstörda jakttorn. Totalt handlar det om ett tiotal förstörda jakttorn kring Ås.

Brotten är svåra att utreda för polisen eftersom det kan ta lång tid innnan någon upptäcker att ett jakttorn har förstörts.
– Vi är väldigt intresserade om någon har några tips. Man kanske har sett något som inte stämmer in i bilden, säger Per Thelin, vid polisen i Jämtland, till Östersunds-Posten/op.se.

AKTUELLT

Ingrid 79 år fällde 20-taggare

Strömsund (JJ) Att åldern inte har någon betydelse är Ingrid Ludwig, 79 år, ett levande bevis på. I går fällde hon en riktig drömtjur på 20-taggar i Lillvikens Jaktlag, i norra Jämtland.

Det är den vikbara Tikkan polisen vill stoppa

Umeå (JJ) Andra vapen kan enkelt plockas isär och blir då kortare än Tikka T3 TAC A1. Men det är bössan med den vikbara kolven polisen vill stoppa. Nu ska saken upp i Kammarrätten och hittills har tvisten om Tobias Lindgrens licens kostat honom 74 000 kronor.

Vad är det för skogsfågel egentligen?

Norrbotten (JJ) Kusinerna Jonte Salomonsson och Joel Salomonsson från Gråträsk och Piteå i Norrbotten är ivriga skogsfågeljägare. I går fällde dock en skogsfågel de aldrig tidigare stött på. Inte ens fågelforskaren Martin Green kan med säkerhet säga vad det rör sig om.

Annonser