Polisen grep slutligen jakttornsabotör

Östersund (JJ) Varje gång jakttornsabotören kallats till rättegång har han hållit sig undan. Nu har han därför gripits av polisen för att kunna inställa sig i domstolen.

I går kväll grep polisen den man i 50-årsåldern som saboterat en mängd jakttorn i Jämtland. Anledningen till att mannen nu gripits är därför han aldrig dykt upp vid rättegångsförhandlingarna.

Fyra gånger har mannen kallats till rättegång, men varje gång har har struntat i att dyka upp. Den första rättegången skulle hållas redan för ett år sedan. Nu bestämde sig därför Tingsrätten i Östersund för att häkta mannen i sin frånvaro och i går kväll greps han i nordvästra Dalarna, rapporterar Länstidningen Östersund.

AKTUELLT

Jägare fann fullt utvecklat foster i dovhind

Västsverige (JJ) Ett jaktlag i Västsverige blev minst sagt konfunderade när de på en jakt i helgen passade en dovhind. De fann nämligen ett fullt utvecklat foster i henne. Med andra ord skulle hon kalva nu i dagarna, omkring tre månader senare än normalt.

Livet utan Klarna kan bli bra för Fritid och Vildmark

Piteå (JJ) Telefonerna har gått varma hos Fritid och Vildmark sedan det offentliggjordes att Klarna sagt upp deras avtal. – Vi får fått jättemånga stöttande samtal och erbjudande från sju-åtta andra företag som vill hitta kreditlösningar för våra kunder, berättar Seved Wiklund.

Annonser