Nytt vargangrepp igår natt

Gnesta (JJ) natten till i går, för andra natten i rad, fick Molstabergs gård påhälsning av varg bland fåren. Ett lamm dog. Det är nu det åttande angreppet sedan i somras.

Under natten till torsdagen skedde ännu ett vargangrepp på den hårt drabbade fårgården Molstaberg i Sjundareviret, i Stockholms län. Senast natten dessförinnan dödades fyra får i samband med ett vargangrepp.

Ett lamm dog i samband med gårdagens angrepp. Personal från Stockholms länsstyrelse har varit på plats under eftermiddagen, rapporterar Länsstyrelsen i Södermanland i ett pressmeddelande.

AKTUELLT

Hemmaseger på Stövar-SM

Vrigstad (JJ) Det har varit två fantastiska provdagar i skogarna utanför Vrigstad i Småland. Efter ett rafflande upplopp stod det till slut klart att lokala hamiltontiken Bärimilla Kelly och ägare Bjarne Engström stod som segrare.

Därför sitter Hedin häktad för illegal vargjakt

Västmanland (JJ) Nu offentliggörs uppgifter kring varför industriledaren och vargdebattören Karl Hedin sitter häktad misstänkt för illegal vargjakt. – Skämtsam jargong och missuppfattning, sammanfattar Hedins advokat, Sven Severin.

Annonser