Nytt samarbetsavtal mellan stövarklubben och Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Nu är det klart, Jaktjournalen fortsätter som samarbetspartner med Svenska Stövarklubben och deras arrangemang Stövar-SM och Räv-SM.

Jaktjournalen och stövarklubben fortsätter att samarbete vid klubbens SM-tävlingar. Foto: Ted Karlsson.

Även det kommande året fortsätter Jaktjournalen att stötta Svenska Stövarklubben i samband med deras arrangemang av Stövar-SM och Räv-SM. Två prestigefyllda mästerskap som engagerar klubbens medlemmar och Jaktjournalens läsare.

– Det känns jättekul att vi kommit överens om  ett fortsatt samarbete. Det ger oss även en extra kick att leverera bra reportage i tidningen från mästerskapen och snabba direktsändningar på hemsidan, säger Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

Årets Stövar-SM arrangeras i år av 100-årsjubilerande Norrbottens Stövarklubb på marker utanför Luleå den 29-30 oktober, med samling och lottning dagen innan.

Räv-SM 2016 arrangeras av Hallands Stövarklubb den 12 februari i Fegen. Samling dagen innan vid vandrarhemmet för lottning. De tio bästa rävhundarna får starta, baserat på 2015 års provresultat.

Som vanligt kommer reportage i tidningen och direktsändning här på hemsidan.

AKTUELLT

Skarp kritik mot polisens hantering av vapenärenden

Linköping (JJ) Polisprofessor Stefan Holgersson riktar skarp kritik mot polisens myndighetsutövning i vapenärenden. I en forskningsrapport kommer han fram till att polisen klipper och klistrar i lagtexter och inte lägger fram uppgifter som talar till klagande personers fördel.

Annonser