Nytt samarbetsavtal mellan stövarklubben och Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Nu är det klart, Jaktjournalen fortsätter som samarbetspartner med Svenska Stövarklubben och deras arrangemang Stövar-SM och Räv-SM.

Jaktjournalen och stövarklubben fortsätter att samarbete vid klubbens SM-tävlingar. Foto: Ted Karlsson.

Även det kommande året fortsätter Jaktjournalen att stötta Svenska Stövarklubben i samband med deras arrangemang av Stövar-SM och Räv-SM. Två prestigefyllda mästerskap som engagerar klubbens medlemmar och Jaktjournalens läsare.

– Det känns jättekul att vi kommit överens om  ett fortsatt samarbete. Det ger oss även en extra kick att leverera bra reportage i tidningen från mästerskapen och snabba direktsändningar på hemsidan, säger Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

Årets Stövar-SM arrangeras i år av 100-årsjubilerande Norrbottens Stövarklubb på marker utanför Luleå den 29-30 oktober, med samling och lottning dagen innan.

Räv-SM 2016 arrangeras av Hallands Stövarklubb den 12 februari i Fegen. Samling dagen innan vid vandrarhemmet för lottning. De tio bästa rävhundarna får starta, baserat på 2015 års provresultat.

Som vanligt kommer reportage i tidningen och direktsändning här på hemsidan.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Rätt älgdragare gör jakten både säkrare och trevligare

En stor del av den produktutveckling som gjorts av älgdragare och tillbehör har diskuterats fram av jägare. Tillverkare har tagit åt sig av önskemålen och förbättrat dessa maskiner som är oumbärliga när tunga älgar ska transporteras över stock och sten. Här presenterar vi två rena älgdragare och en ATV som blivit mycket populär bland jägarna.
ANNONS ▼

Annonser