Nytt samarbetsavtal mellan stövarklubben och Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Nu är det klart, Jaktjournalen fortsätter som samarbetspartner med Svenska Stövarklubben och deras arrangemang Stövar-SM och Räv-SM.

Jaktjournalen och stövarklubben fortsätter att samarbete vid klubbens SM-tävlingar. Foto: Ted Karlsson.

Även det kommande året fortsätter Jaktjournalen att stötta Svenska Stövarklubben i samband med deras arrangemang av Stövar-SM och Räv-SM. Två prestigefyllda mästerskap som engagerar klubbens medlemmar och Jaktjournalens läsare.

– Det känns jättekul att vi kommit överens om  ett fortsatt samarbete. Det ger oss även en extra kick att leverera bra reportage i tidningen från mästerskapen och snabba direktsändningar på hemsidan, säger Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

Årets Stövar-SM arrangeras i år av 100-årsjubilerande Norrbottens Stövarklubb på marker utanför Luleå den 29-30 oktober, med samling och lottning dagen innan.

Räv-SM 2016 arrangeras av Hallands Stövarklubb den 12 februari i Fegen. Samling dagen innan vid vandrarhemmet för lottning. De tio bästa rävhundarna får starta, baserat på 2015 års provresultat.

Som vanligt kommer reportage i tidningen och direktsändning här på hemsidan.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

SVA vill ha hjälp att kartlägga nya fågelvirus

SVA vill ha allmänhetens hjälp att hålla koll på om Sverige nås av fågelvirus som även kan smitta andra människor och djur och som inte funnits här tidigare. Allmänheten uppmanas rapportera döda fåglar som påträffas.

Därför är foxhounden Einar en värdefull varghund

– När jag läste i Jaktjournalen att finnarna jagar varg med hund, brann det till i huvudet på mig: En sådan hund ville jag ha. Det berättar värmländske jägaren Petter som äger american foxhounden Einar som det fällts ett 20-tal vargar för och som just nu hjälper den norska fårnäringen mot varg.
ANNONS ▼

Annonser