Jaktnyheter

Nya rekordsiffror för Jaktjournalen

– Kontakterna med jägarna är mycket värdefull för oss och det är en viktig del i framgången, menar chefredaktör Holger Nilsson.
Kungsbacka (JJ) Utvecklingen går framåt för Jaktjournalen som idag kan presentera rekordsiffror både för tidningen och hemsidan. – Jättekul att landets jägare uppskattar det vi gör, säger chefredaktör Holger Nilsson.
Den största ökningen under 2017 har kommit på www.jaktjournalen.se där vi ökat med nästan 200 000 unika användare andra halvåret och nu ligger på imponerande 1 878 252, enligt mätverktyget Google Analytics. Vi ser också att besöken på hemsidan ökat med 860 000 till 3 807 354 under andra halvåret. Tillsammans har användarna under hela 2017 stått för nära 29 miljoner sidvisningar. – Resultatet är faktiskt bättre än jag väntat och det är inspirerande att se hur vårt långsiktiga och strategiska arbete gett resultat. I somras anställde vi Mikael Moilanen som gett ett lyft i vår nyhetsrapportering. Helt klart kan vi se en ”Moilanen-effekt” och där är jag inte överraskad. – Vår webmaster och nyhetsredaktör Per Jonson har också tagit ett bredare ansvar som gett resultat, menar Holger Nilsson. Våra Nyhetsbrev har blivit populära och varje vecka får du de bästa jaktnyheterna om du inte har tid och möjlighet att läsa varje dag på hemsidan. Ett smart sätt att följa nyhetsflödet är också att ladda ned appen Jaktjournalen Nyheter, finns både för iPhone och androider. Även tidningen fortsätter att ta marknadsandelar och vid senaste Orvestomätningen i oktober förra året gick vi upp till 77 000 läsare i månaden. – Alla gör ett jättebra jobb och alla vill göra det bättre. Dessutom har vi fantastiska läsare som vi gärna håller en nära kontakt med och som kommer med förslag på artiklar och nyheter, säger Holger Nilsson.