Ny webb och app från Easyhunt

Kungsbacka (JJ) Easyhunt lanserar i dag, fredag, en ny webb och app som ersätter de gamla. Bland annat utlovas supersnabb karta med fastighetsgränser.

Easyhunt presenterar rnyheter.

Med Easyhunts kartapp kan man se jaktlagets alla pass och gränser. Mot extra kostnader kan alla jägare i laget också följa jakthundarna.

Nya och snabbare kartor är en av nyheterna.

”Easyhunt lanserar nu ett mer avancerat system de kallar eMap som bygger på ”vektorkartor” där kartan bara består av data. Inga kartbilder behöver laddas ned vilket gör att det går mycket snabbare att zooma in och flytta sig på kartan även om mobiltäckningen är nästan obefintlig”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Läs mer här.

 

AKTUELLT

Möttes av död älgtjur i trädgården

Veddige (JJ) När Lisbeth Claessons sambo skulle åka till jobbet upptäckte han en älg som låg och sov i trädgården. Lisbeth väcktes och tillsammans smög de ut med kameran. Älgen visade sig dock inte sova. Intill garageuppfarten låg den fina älgtjuren död.

Älgjakt med välgörenhetstema i Harrsjön

Harrsjön (JJ) Per Jonsson, Strömsund drabbades av cancer före jul 2017. Efter operation och behandling ville Per göra något för de som bor på patienthotellet och sysselsätter sig i dess hobbyverkstad Oasen i Umeå. Med hjälp av SCA styrdes en älgjakt upp med syfte att samla in pengar till Oasen. Det blev ett lyckat arrangemang.

Annonser