Ny webb och app från Easyhunt

Kungsbacka (JJ) Easyhunt lanserar i dag, fredag, en ny webb och app som ersätter de gamla. Bland annat utlovas supersnabb karta med fastighetsgränser.

Easyhunt presenterar rnyheter.

Med Easyhunts kartapp kan man se jaktlagets alla pass och gränser. Mot extra kostnader kan alla jägare i laget också följa jakthundarna.

Nya och snabbare kartor är en av nyheterna.

”Easyhunt lanserar nu ett mer avancerat system de kallar eMap som bygger på ”vektorkartor” där kartan bara består av data. Inga kartbilder behöver laddas ned vilket gör att det går mycket snabbare att zooma in och flytta sig på kartan även om mobiltäckningen är nästan obefintlig”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Läs mer här.

 

AKTUELLT

Krönika: Klent gensvar – vem hade förväntat sig nåt annat!

För tio år sedan skapade den lokala jaktvårdskretsen där jag bor en jourgrupp, vars avsikt var att stå till tjänst när lantbrukare fick problem med vildsvinsskador. Ett antal jägare, mig själv inkluderad ”utbildades” i Skåne och kom hem med höga förhoppningar om att detta skulle bli bra.

Nytt fall av CWD på älg upptäckt

Ytterligare en älg med CWD-smittan har upptäckts i Norrbotten, rapporterar länsstyrelsen. Det rör sig om en äldre älgko som avlivats sedan den uppträdde misstänksamt.

Annonser