Ny upplaga av digiscopetävling

Kungsbacka (JJ) Swarowski arrangerar nu för nionde gången sin fototävling för digiscopeutrustning där kameran eller smartphonen är monterad på kikare.

Tävlingen har de fyra kategorierna action, porträtt, däggdjur och videofilmer. En jury med experter på elitnivå och priser av toppkvalitet. För första gången kommer ett särskilt pris för de bästa bilder som tagits med en smarttelefonadapter att delas ut. Alla som gillar digiscoping är välkomna att rösta på en vinnare varje månad via Swarovski optiks Facebooksida. Tävlingen pågår fram till den 30 september.

Första pris är en komplett uppsättning av digiscopingutrustning från Swarovski optik (ATX eller STX okularmodul, 25–60×85 objektivmodul, digiscopingadapter, teleskopskena, stativ och stativhuvud) – för ännu mer upptäckarglädje vid digiscoping. De tre övriga kategorivinnarna belönas vardera med en EL 32-kikare.

AKTUELLT

Vi är Jaktjournalen: Marcus vann en plats hos oss

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen hade inte varit något utan alla våra duktiga medarbetare. Men vilka är de och vad jagar de helst när de inte skriver och fotar för vår räkning. Nu i juli tar vi tempen på personerna bakom kulisserna. I dag är det vår redaktör Marcus Holms tur.

Annonser