Ny jaktmässa söder om Göteborg

Göteborg (JJ) Ny jaktmässa ”Göteborg Game Fair" tar plats på Tjolöholms Slott i Västsverige 2016!

Från Vänster: Stefan Besterman Mässgeneral, Maria Sidén VD Tjolöholms Slott, Peter Besterman VD Besterman AB, Maria Förssell Six Enhetschef Restaurang & Hotell, Pernilla Karlsson Enhetschef Kultur & Evenemang

Efter två fantastiska år med succémässan Sunne Jaktmässa är det nu klart för en ny spännande jaktmässa 2016, nu längre västerut och på Tjolöholms Slott i (Fjärås) Kungsbacka.

– Vi är väldigt glada för nya jaktmässan och vi har i dagarna fått klart med det sista inför mässan på slotts området, vi har lagt mycket tid och har verkligen lyckats hitta en fantastisk plats. Säger mässgeneralen Stefan Besterman.

Jaktmässan ”Göteborg Game Fair” skapar nya potentiella möjligheter för både publiken och utställarna. Vi vill att besökaren skall få en helhetsupplevelse där man kan prata, smaka och prova på allt om jakt, lyssna på flera av våra kända profiler och föredragshållare samt möta utställare och partners som kommer att att kunna presentera många av de senaste nyheterna hos oss under mässan 2016. Vi vill skapa en mässa både för den riktigt jaktintresserade men även för hela familjen.

Den 14-15 maj 2016 öppnar portarna till nya jaktmässan ”Göteborg Game Fair” på Tjolöholms Slott i (Fjärås) Kungsbacka.

AKTUELLT

Därför sitter Hedin häktad för illegal vargjakt

Västmanland (JJ) Nu offentliggörs uppgifter kring varför industriledaren och vargdebattören Karl Hedin sitter häktad misstänkt för illegal vargjakt. – Skämtsam jargong och missuppfattning, sammanfattar Hedins advokat, Sven Severin.

Nu ska Sveriges bästa harhund koras

Vrigstad (JJ) Nu är det snart dags för årets stora Stövarmästerskap, Stövar-SM för harhundar. Imorgon invigs arrangemanget i Vrigstad och Jaktjournalen finns naturligtvis på plats.

Annonser