Ny jaktbutik i Uppsala

Uppsala (JJ) Interjakt öppnar av en ny butik i Uppsala under våren 2015. Iordningställandet av lokaler är i full gång och invigning äger rum i början av nästa år.

Föreningen som idag bedriver verksamhet i både Sverige och Norge är inne i en expansiv fas, och ser med glädje fram emot kommande år med nya marknader och möjligheter. Förberedelserna är i full gång och butiken i Uppsala börjar nu ta form.

– Att få jobba med Interjakt skall bli mycket intressant, bearbeta en marknad som sträcker sig från Stockholm i syd till Gävle i norr skall bli riktigt kul och spännande, säger tillträdande butikschefen Nicklas Johansson.

Interjakt Uppsala är ett nystartat företag som ägs av KFP Teknik AB. Den nya butiken kommer att innehålla ett stort sortiment på vapen, konfektion och ammunition. Datum för invigning kommer att presenteras via hemsidor och sociala medier.

AKTUELLT

Hemmaseger på Stövar-SM

Vrigstad (JJ) Det har varit två fantastiska provdagar i skogarna utanför Vrigstad i Småland. Efter ett rafflande upplopp stod det till slut klart att lokala hamiltontiken Bärimilla Kelly och ägare Bjarne Engström stod som segrare.

Därför sitter Hedin häktad för illegal vargjakt

Västmanland (JJ) Nu offentliggörs uppgifter kring varför industriledaren och vargdebattören Karl Hedin sitter häktad misstänkt för illegal vargjakt. – Skämtsam jargong och missuppfattning, sammanfattar Hedins advokat, Sven Severin.

Annonser