Ny jaktbutik i Uppsala

Uppsala (JJ) Interjakt öppnar av en ny butik i Uppsala under våren 2015. Iordningställandet av lokaler är i full gång och invigning äger rum i början av nästa år.

Föreningen som idag bedriver verksamhet i både Sverige och Norge är inne i en expansiv fas, och ser med glädje fram emot kommande år med nya marknader och möjligheter. Förberedelserna är i full gång och butiken i Uppsala börjar nu ta form.

– Att få jobba med Interjakt skall bli mycket intressant, bearbeta en marknad som sträcker sig från Stockholm i syd till Gävle i norr skall bli riktigt kul och spännande, säger tillträdande butikschefen Nicklas Johansson.

Interjakt Uppsala är ett nystartat företag som ägs av KFP Teknik AB. Den nya butiken kommer att innehålla ett stort sortiment på vapen, konfektion och ammunition. Datum för invigning kommer att presenteras via hemsidor och sociala medier.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

SVA vill ha hjälp att kartlägga nya fågelvirus

SVA vill ha allmänhetens hjälp att hålla koll på om Sverige nås av fågelvirus som även kan smitta andra människor och djur och som inte funnits här tidigare. Allmänheten uppmanas rapportera döda fåglar som påträffas.

Därför är foxhounden Einar en värdefull varghund

– När jag läste i Jaktjournalen att finnarna jagar varg med hund, brann det till i huvudet på mig: En sådan hund ville jag ha. Det berättar värmländske jägaren Petter som äger american foxhounden Einar som det fällts ett 20-tal vargar för och som just nu hjälper den norska fårnäringen mot varg.
ANNONS ▼

Annonser