Ny jaktbutik i Östersund

Östersund (JJ) Imorgon öppnas en ny jakt- och fiskebutik i Östersund, i det nya affärshuset i Östersund-Lillänge, Ica Kvantum. Butiken tillhör Interjaktkedjan och är den tjugonde butiken i Sverige.

Medarbetarna i den nya jaktbutiken i Östersund. Från vänster: Gunnar Karlstedt,  Christer Lundemo, Kevin Kirk och Mattias Eriksson.
– Ambitionen är att vi ska bli den ledande jakt- och fiskebutiken i Jämtland, säger Kevin Kirk, som är en av delägarna.

Den 600 kvadratmeter stora butiken kommer har ett kvalitativt och brett sortiment av vapen, jaktkläder, tillbehör och fiskeutrustning. Dessutom planeras kurser, utbildningar och skytteaktiviteter – bland annat i den egna skyttesimulatorn.

– I skyttesimulatorn får man en bra grundkänsla för det vapen som man är intresserad av. Här kan vi prova ut vilket vapen som passar bäst för den enskilde jägaren, ungefär som när golfare testar nya klubbor i en golfsimulator. Den digitala skjutbanan kommer att fylla en stor funktion när det handlar om test, träning och utbildning, säger Gunnar Karlstedt, som har lång erfarenhet och stor kunskap när det handlar om jakt och utrustning.

AKTUELLT

Hemmaseger på Stövar-SM

Vrigstad (JJ) Det har varit två fantastiska provdagar i skogarna utanför Vrigstad i Småland. Efter ett rafflande upplopp stod det till slut klart att lokala hamiltontiken Bärimilla Kelly och ägare Bjarne Engström stod som segrare.

Därför sitter Hedin häktad för illegal vargjakt

Västmanland (JJ) Nu offentliggörs uppgifter kring varför industriledaren och vargdebattören Karl Hedin sitter häktad misstänkt för illegal vargjakt. – Skämtsam jargong och missuppfattning, sammanfattar Hedins advokat, Sven Severin.

Annonser