Ny älgjaktsfilm av Kjell Lennartsson

Kungsbacka (JJ) Jaktföretagaren Kjell Lennartsson ger ut ännu en älgjaktsfilm. Han filmar och redigerar själv, och den här gången har han hjälp av sonen Emil.

Kjell och Emil Lennartsson på väg ut för att filma älgjakt. Nu kommer den andra filmen. Foto: Privat

Kjell Lennarsson är känd för att driva företaget Härkila, som säljer jaktkläder. Men han är också ambitiös jägare och numera är filmutrustningen med på så gott som alla jakter.

För några år sedan gav Kjell Lennartsson ut en älgjaktsfilm och nu kommer en andra film, Älgjakt med jämthund 2, med material från Jämtland, Lappland och Västra Götaland.  På onsdagen publicerades den på Vimeo.

– Den första filmen hade setts av 32 000 personer när jag kollade senast. Om den lagts ut på Youtube hade den säkert haft fler tittare, men jag vill slippa allt bråk som följer med jaktmotståndarna, säger Kjell Lennartsson.

Spännande jaktscener

26-årige sonen Emil har hjälpt till med den nya filmen, en proffsig produktion och innehåller såväl vackra naturbilder som spännande jaktscener.

– Det är ett jäkla jobb med redigeringen, speciellt ljudet som många gånger är för högt eller för lågt när man kommer hem och tittar på materialet, säger Kjell Lennartsson.

Det här innebär inte någon ny karriär som filmare för Kjell Lennartsson.

– Nej, det här är en jäkligt rolig hobby. Våra jaktkläder säljs i 2 500 butiker i Europa, så det är mycket jobb med det. Filmerna lägger vi ut gratis på vår hemsida och på Facebook, säger Kjell Lennartsson.

Se filmen här.

Mikael Moilanen
mikael.moilanen@jaktjournalen.se
070 – 744 18 21
AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Bra utdelning första björnjaktdagen

Kungsbacka (JJ) Licensjakten på björn drog i gång i dag och det märks att det finns både gott om björn och duktiga jägare i de län där jakten pågår. Över 50 björnar fälldes första dagen.

Annonser