Norma Precision lanserar app för jägare och sportskyttar

Kungsbacka (JJ) Norma Precision släpper en applikation som möjliggör mobil användning av ballistikprogrammet och tillhandahåller interaktiva möjligheter att utvärdera ammunition och ger jägare och sportskyttar tillgång till högteknologiskt stöd för val av ammunition.

norma_app.jpg
Carin Höglund, som leder arbetet med de digitala kanalerna vid Norma Precision, sammanfattar applikationslanseringen så här.

–Det känns jättekul att få ge våra kunder den här responsen på det de efterfrågat. Appen är ett naturligt resultat av den nya designen för ballistikprogrammet på webben, som vi jobbat fram tillsammans med vårt utvecklingsteam. Vid lanseringen för några veckor sedan, gav användarna omedelbar och positiv feedback, samt framförde en del nya önskemål, via sociala medier, så vi håller redan på att jobba fram ytterligare kundanpassningar.  

Den första versionen släpps till Android och Iphone-applikationen följer efter inom några veckor.

Förutom ballistikprogrammet och Normas egna patroner får man tillgång till all laddata i ett händigt och sökbart format. I kombination med offline-tillgängligheten och den användarvänliga utformingen blir det således som ett ammunitionslexikon som fungerar som ett utmärkt hjälpmedel för jägaren i gemen, samt den mest inbitne långhållsexperten.

  Kortfattat om applikationen
• Mobilversion av programmet för ballistiska uträkningar.
• Tillgång till Normas produktsortiment och laddata med goda sök- och filtreringsfunktioner.
• Möjlighet att lämna feedback till Norma
• Lanseras 15 maj till Android, kort därefter kommer iOSversionen.

AKTUELLT

Jägare fann fullt utvecklat foster i dovhind

Västsverige (JJ) Ett jaktlag i Västsverige blev minst sagt konfunderade när de på en jakt i helgen passade en dovhind. De fann nämligen ett fullt utvecklat foster i henne. Med andra ord skulle hon kalva nu i dagarna, omkring tre månader senare än normalt.

Annonser