Norma känner av lågkonjunktur

Åmotfors (JJ) Ammunitionstillverkaren Norma känner av lågkonjunkturen och vinsten för 2011 blev lägre än väntat

Norma i Åmotfors gjorde 2011 en vinst på 35 miljoner före skatt. Ändå är företagets chef Torbjörn Lindskog oroad över utvecklingen.

– Under fjolåret kunde vi notera svackor i både USA och Spanien. Jag har under mina 16 år som vd i företaget aldrig varit med om något liknande, säger han till nwt.se

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Vinn tre dagars jakt i Ströms Vattudal

Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal, Jämtland, i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.

Finska rakrepetern Lynx testas

Finska studsaren Lynx TD15 är en rakrepeter med en enkel men ytterst smart konstruktion. Pipan, fram- och bakstock har separata fästen i ett fräst och slipat aluminiumblock. Att lossa kolven med pipan fast i lådan gör att träffläget förblir orubbat.

I hårkorset: Var är jägarna i vapendebatten?

Vi jägare och sportskyttar utgör inte hotet, men drabbas ändå fatalt. Varför skriker vi inte högre när vår vardag raseras bit för bit. Ett nytt vapendirektiv ska tillämpas i Sverige och under några år har frågan utretts och stötts och blötts. Än så länge finns ingen kvitto på utfallet men om polisen hade fått bestämma
ANNONS ▼

Annonser