Nissniss gick rakt på ett björnide

TÄLLBERG(JJ) Kus Karin Nissniss, från Tällberg, fick uppleva ett verkligt nära björnmöte under påskhelgen. När hon var på utflykt med några andra personer, vid Getsavarvet, fick hon plötsligt se en björnhane på bara ett par meters avstånd.

När de andra begav sig ut på isen gick hon efter stranden. Hon tittade ner mycket för att inte snubbla på några stenar. När hon var på väg runt ett stenblock såg hon björnen.
– När jag lyfte huvudet såg jag rätt in i björnens ögon. Jag hann inte bli rädd utan första tanken var att den hade en sån otroligt snäll blick!, säger Kus Karin Nissniss till Dalarnas Tidningar. 

Nissniss  hade gått rakt på björnens ide. Hon gick därifrån och fortsatte mot sina vänner. Efteråt kände hon sig lite skakis. Björnen såg de dock inte något mer.
För Nissniss blev det en mäktig upplevelse som hon sent lär glömma.
Det här rapporterar Dalarnas Tidningar.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Annonser