Inga bilder? Öppna i webbläsaren

Nyheter från Jaktjournalen

Bild

Uppdaterad: Trodde han sköt räv – fällde varg

Skåne (JJ) En varg sköts på torsdagsmorgonen i Osby kommun. Enligt polisen trodde jägaren att han sköt en räv. Det kan vara den så kallade Snapphanen som skjutits. Läs mer »

ANNONS

Bild

Elva vapenägare i Jämtland har mist sina vapen

Jämtland (JJ) Under våren och sommaren har elva personer i Jämtland fått sina vapen omhändertagna av polisen. Anledningen är allt från rattfylleri till olämplig vapenförvaring. Läs mer »

Bild

Robert sköt fin bock med märkligt horn

Västmanland (JJ) Bockjakten är inledd och lokalt har det gått riktigt bra för jägarna. En som lyckades på premiärmorgonen är Robert Jidesjö, som sköt en åttataggare. Läs mer »

Bild

Tjuvar slog till med bil och slägga mot jaktbutik

Halmstad (JJ) Halmstad Jakt & Fiske utattes under kvällen och natten för två inbrottsförsök. – Först försökte de ta sig in med slägga, sedan med bil, berättar en av butikens ägare, Axel Wigforss för Jaktjournalen. Läs mer »

Bild

Klarar sig kalven i vinter? Hur många älgar dör?

Fagersta (JJ) – Vi har inte upplevt sådant här väder tidigare. Det går inte att förutse hur många vilda djur som kommer att dö till följd av värmen och torkan. Det säger Jägareförbundets forskningsansvarige, Fredrik Widemo. Läs mer »

ANNONS

Bild

Jaktvårdskonsulent i Mittnorrland kommenterar betesskadealarm

Sollefteå (JJ) Skogsstyrelsen och Eskil Erlandsson (C) har gått ut med alarm kring inventerade betesskador, men Jaktvårdskonsulenten Göte Grubb, i Mittnorrland tycker man inte ska dra några förhastade slutsatser. Läs mer »

Bild

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är… Läs mer »

Ansvarig utgivare: Holger Nilsson 
Nyhetsredaktör/Webmaster Per Jonson 
Adress: Energigatan 11, Box 10013, 434 21 Kungsbacka 
Telnr: 0300-306 21 
E-post: redaktionen@jaktjournalen.se 

Integritetspolicy | Avregistrera