Mystik kring döda älgar i Härnösand

Härnösand (JJ) På kort tid fick polisen i Härnösand ett svårlöst fall i form av två döda älgar. Den första älgen hade någon släpat och lämnat utanför en veterinärklinik uppger polisen till DN.se

Polisen följde släpspåren från den första älgen vilket ledde till ytterligare en död älg som fanns vid Härnösands kustartilleriregemente, KA5, vid Grottberget utanför Härnösand.
Älgarna har varit döda en längre tid, enligt polisen. De är uppsvullna men saknar skador som skulle tyda på att de skjutits ihjäl.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Klarar sig kalven i vinter? Hur många älgar dör?

Fagersta (JJ) – Vi har inte upplevt sådant här väder tidigare. Det går inte att förutse hur många vilda djur som kommer att dö till följd av värmen och torkan. Det säger Jägareförbundets forskningsansvarige, Fredrik Widemo.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser