Morakniv öppnar webbshop

I samband med sitt 125-års jubileum öppnar Morakniv en webbshop.

Morakniv är ett av landets starkaste varumärken inom knivar och produkterna är kända för sin höga kvalitet. I samband med sitt 125-årsjubileum öppnar företaget en ny e-handel, som blir ytterligare ett steg för att stärka varumärket Morakniv runt om i världen.

En stor del av dagens knivköp börjar på nätet, i forum, grupper och e-handelslösningar. Morakniv figurerar i många av dessa sammanhang, vilket även medfört en stor efterfrågan på att såväl knivar som brandingprodukter ska finnas tillgängliga online. Nu tas det första steget.

Genom lanseringen av Morakniv webbshop kan användare över hela världen hitta noggrant utvalda och speciellt framtagna 125-årsprodukter. Bland annat finns en limiterad och numrerad utgåva av modellen Classic Original samt en svart- och guldfärgad kniv av Companion-modell.

– En egen webbshop har länge varit efterfrågad av fans över hela världen och även något vi själva funderat på under lång tid. Med tanke på hur stor del av våra kunder som finns utomlands, blir webbshopen ett sätt att komma närmare dem. Det finns många dedikerade Morakniv-fans där ute och skaran växer ständigt. Att vi sedan kan dra igång det hela i samband med vårt 125-årsjubileum, med produkter speciellt framtagna för det, är ännu roligare, säger Björn Åkerblom, marknadschef på Morakniv.

Moraknivs webbshop

 

AKTUELLT

Skarp kritik mot polisens hantering av vapenärenden

Linköping (JJ) Polisprofessor Stefan Holgersson riktar skarp kritik mot polisens myndighetsutövning i vapenärenden. I en forskningsrapport kommer han fram till att polisen klipper och klistrar i lagtexter och inte lägger fram uppgifter som talar till klagande personers fördel.

Annonser