Moilanen förstärker Jaktjournalens nyhetsbevakning

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen förstärker redaktionen inför den kommande jaktsäsongen. Den första juli börjar journalisten Mikael Moilanen, hos oss och han blir framför allt ett viktigt tillskott i nyhetsbevakningen.

Mikael Moilanen brinner för jaktnyheter och nu förstärker han Jaktjournalen.

Mikael Moilanen har 30 år journalistisk erfarenhet och kommer närmast från Jägarnas Riksförbunds tidning Jakt & Jägare.

– Vi är jättenöjda att vi lyckats knyta Mikael till oss och att han vill jobba hos oss. Han har en bred erfarenhet som vi vill ta vara på och tveklöst är han en av landets vassaste nyhetsförmedlare inom jaktsegmentet, både med penna, kamera och radiomikrofon, säger Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

Mikael börjar den 1 juli och kommer omgående att publicera nyheter på vår hemsida. Senare kommer han även att skriva artiklar och krönikor.

– Jag brinner verkligen för jaktnyheter och vi har många utmaningar framför oss i framtiden. Vi går in i ett viktigt skede, jag tänker främst på hotet om blyförbud, vargproblematiken och den allmänna opinionen. Det är viktigt att vi berättar om jakten, säger Mikael.

Mikael Moilanen, Fagersta, har under sina 30 år som journalist jobbat både som chefredaktör, ansvarig utgivare och nattchef inom dags- och veckopress.

 

 

 

AKTUELLT

Sverige har 2 900 björnar

Stockholm (JJ) Den svenska björnstammen växer. Av 2017 års populationsberäkning dras slutsatsen att det i dag finns cirka 2 900 björnar i landet.

Annonser